За компанията

deita-karcher.com about image

Почистващи машини от КАРХЕР Германия

професионална почистваща техника и хоби серия за дома

ДЕЙТА ЕООД е упълномощен търговски представител и сервизен партньор на фирма КЕРХЕР – Германия

от 1995 година

и е специализирана за внос и продажби на пълната гама изделия почистваща техника КЕРХЕР - пароструйки, водоструйки, подопочистващи и метачни машини и др., както и всички видове принадлежности, предлагани от фирмата – производител.

Дейта Еоод
извършва гаранционно и следгаранционно сервизно обслужване

на пълната гама изделия на КЕРХЕР в цялата страна, като разполага с добра сервизна база в гр. Стара Загора и поддържа сътрудничество с търговски и сервизни партньори в София, Бургас, Плевен и Шумен.
Така фирмата се стреми да пренесе сервизната дейност най-близо до крайните клиенти. На склад се поддържа богата гама от резервни части и принадлежности за всички продадени от и сервизирани от фирмата машини.

Конкретно за нуждите на фирма ДЕЙТА ЕООД е разработена специализирана компютърна програма за поддържане на база данни на използваната номенклатура от резервни части, надхвърляща вече над 2 300 позиции.

Персоналът

е изцяло ангажиран с продажбата и обслужването на машините, като сервизните специалисти ежегодно преминават курс на обучение в централата на КЕРХЕР за Югоизточна Европа във Виена, Австрия.

Клиенти са над 550 фирми, използващи в своята дейност
професионална почистваща техника КЕРХЕР.

Изтрий всички от списъка Сравни (0)
{{ p.title_bg }}