Връщане и рекламация


Всеки клиент има право да върне продукта в 14 дневен срок след получаването му, без да посочвапричина (чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите), освен в случаите, описани в ал. 2 на чл.55. Поръчката може да се върне само след като клиентът изтегли и попълни формуляр зарекламация и връщане на стока на Дейта ЕООД.

Приемаме обратно само продукти, които са в добър търговски вид, не са използвани, експлоатирани,могат да бъдат приети като нова стока и не липсва касов бон. Отказани поръчки се изпращат обратнона адрес: гр. Стара Загора, кв. Три чучура - юг до бл.57 - Търговски център КЕРХЕР. На основание чл.55 от ЗЗП потребителят трябва да изпрати или предаде стоките обратно на търговеца или наупълномощено от него лице не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят есъобщил на търговеца за решението си да се откаже от договора.

При проблем с качеството на продукта ние ще заменим продукта, направим отстъпка от цената иливърнем платената сума, като разходите за куриер и/или превод на сумата са за наша сметка (чл. 124от закона за Защита на потребителя).

Дейта ЕООД ще възстанови в 30 дневен срок платената за продукта/ите сума (чл. 55, ал.6 от Законаза защита на потребителите), след като се увери, че продуктът е в продаваем вид, по посочена отклиента банкова сметка.

Формулярът за рекламация и връщане на стока на Дейта ЕООД изтеглете от тук.

Изтрий всички от списъка Сравни (0)
{{ p.title_bg }}